Plaćanje pouzećem

Svoju porudžbinu možete platiti po preuzimanju.

Preko računa

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun  PR Trgovinska radnja Topfishing2019 broj 265-3610310000862-45. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci ili putem interneta, ukoliko imate internet pristup svom tekućem računu. 

Povraćaj sredstava se i u ovom slučaju vrši uplatom na tekući račun kupca.

Cene na sajtu su iskazane u dinarima pri čemu je porez uračunat u cenu.

Isporuka

Isporuka se vrši na Vašoj adresi, za bilo koje mesto u Srbiji. Rok isporuke je promenljiv u zavisnosti od toga da li je naručeni proizvod trenutno dostupan ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Najčešće robu isporučujemo istog dana, po primljenoj porudžbini.

Kupac je u obavezi da prilikom preuzimanja pošiljke proveri eventualna oštećenja, odnosno da odbije preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja. Takođe, prilikom preuzimanja pošiljke, kupac je dužan da potpiše otpremnicu (dostavnicu) koja predstavlja potvrdu o preuzimanju.

Isporuka se vrši brzom poštom, danas za sutra, po ceni od 500 dinara za manje i 650 dinara za veće pakete. Za porudžbine preko 8000 dinara, dostava je besplatna. 

Online ponuda

Artikli sa oznakom "online ponuda" dostupni su samo u našoj internet prodavnici i rok isporuke je 1-2 radna dana.